Wednesday, November 21, 2012

My best friendDa jeg blev gravid var der jo så mange der anbefalede at vi skillede os af med vores to katte. For det første var der jo risiko for at man kunne næsten dræbe sit ufødte barn ved overhoved at komme i nærheden af katteafføring og da mini så blev født var der risiko for at kattene ville hoppe op i sengen og ligge sig på ham så han kunne blive kvalt og nu når han er blevet ældre er der risiko for (mener nogle) at han kan få allergi af alle de kattehår. Der er altid rigtig mange råd og anbefalinger som både gravid og nybagt forældre og nogle gange føles det som en jungle at finde rundt i hvad man "må" og "ikke må".

Som nybagt mor, var jeg som så mange andre virkelig påpasselig med at sørge for at følge alle råd og sugede så meget viden til mig som overhoved muligt. Jeg googlede alting konstant og ofte forvirrede det mere end det faktisk gavnede. Jeg var mens han var lille meget bekymrede for om de skulle hoppe op i sengen til ham og havde konstant lukket dør til hvor han sov eller myggenet på liften da han sov der. Nu som tiden er gået er jeg blevet meget mere rolig omkring det og vores store kat Spinder er helt sikkert en af mini's bedste venner. Han bruger timer hver dag på at lege med ham, kæle med ham, klappe ham, jagte ham rundt i stuen og SPECIELT se på han spiser. Det er nemlig en af minis aller bedste beskæftigelser. Han ligger sig ned på maven med hovedet klods op af madskålen og glor direkte ind i Spinders mund mens han spiser. Ja det er ikke meget privat liv man får som kat når der er en mini i huset.

I kan også læse indlægget her hos shopping4kids.dk

// When i first got pregnant, so many people told me to get rid of the cats, because cats and a baby is not a good combination, the cat poo is dangerous for pregnant women, they jump into the baby bed and can strangle the baby unwillingly, the fur will make the baby allergic to animal. However none of this has ever happened to us (knock on wood) and now that mini is older, him and our big cat Spinder is the bestest of friends in the world. Mini spents hours everyday playing with, chasing him, watching him eat, cuddling him. I wouldn't know what to do if those to didn't have eachother. //

2 comments:

  1. Hvor dejligt, at mini er så glad for kattene:) Det må da kun være hyggeligt for ham med to gode venner :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...