Thursday, October 18, 2012

Nwe carseat for miniVi har længe skulle have en ny autostol til mini, den anden var ved at være alt for lille og de siger jo noget med at kravene for at skulle op i den næste er:

 - Over 9 kilo (tjek)
 - Over 9 måneder (næsten tjek)
 - Kunne sidde selv (tjek)
 - Selerne på den gamle må ikke går under skuldrene (tjek)

Da vi var nede i butikken for at kigge på en ny en fandt vi den helt perfekte autostol. Det var dog lidt en stor ting at købe da den kostede 470 euros, så vi besluttede lige at se om vi kunne strække den så jeg kunne købe en i Danmark. Men så havde en af mine veninder denne her til salg til 40 euros og så kunne jeg altså ikke andet end at slå til, det var simpelthen så god en pris. Så nu må vi se om vi beholder denne er køber et nyt på et tidspunkt.

Dette er dog drømmestolen stadigvæk: En Romer trifix i beige, men de minder godt nok ret meget om hinanden?

// We have been looking for a new carseat for ages now, since mini was really cramped into the old one and didn't enjoy being it in no more. When we went to the shop we saw this beauty of a carseat and really loved it, but for 470 euros, we decided to have a look on-line and in Denmark. My girlfriend was selling her old carseat the other day and i decided to buy it for now, 40 euros is a really good price for the seat i think. //


3 comments:

 1. Jeg har læst at det med at kunne sidde selv SKAL være opfyldt, men at det så bare er 1 af de to andre der også skal være der for at man må flytte dem.
  Mikkel sidder i babyautostolen i den ene af vores biler og i den næste størrelse i den anden af bilerne.... han elsker simpelthen at han nu kan kigge ud af vinduet.

  Mikkel er jo 10 1/2 md nu ... men jeg tror han runder 1 år inden han når over 9 kg :-s

  ReplyDelete
  Replies
  1. ja det er noget med at det ikke er allesammen der behøver være opfyldt. Umiddelbart virker det som om mini meget bedre kan lide den nye autostol i forhold til den gamle bagudvendte.

   Ja nu mini vejer allerede over 10 kg, men han er også en kæmpe baby ;)

   Delete
 2. Haha Liam sad også med benene bøjede og hovedet helt oppe i sædet foran før vi fik taget os sammen til at få købt en stor stol ;)

  Vi har købt en med indlæg i, hvor man kan tage lidt af hver gang de bliver større, og til sidst er stolen bare en siddepude. Det synes jeg er ret smart - og så til 1200 kr :)

  Første gang vi kørte med Liam i hans nye stol der skraldgrinede han under hele turen. Han synes det var helt vildt sjovt at kigge ud af vinduet på de andre biler ;)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...