Friday, August 3, 2012

Størrelse 80 / Size 80 (6,5 måned)

Så har størrelse 74 blevet pakket væk og størrelse 80 fundet frem. Hold nu op jeg synes altså mini vokser hurtigt stadigvæk. Jeg går og venter på at den der periode kommer som folk taler om hvor det skulle stilne lidt af og gå lidt langsommere. Jeg hører stadig ikke andet fra de spaniere vi møder "Que enorme" - ja i know, han er kæmpe og specielt i forhold til de små spanske babyer der normalt er.

Jeg har helt glemt at fortælle at vi var til sundhedsplejerske for halvanden uge siden, da min mor var her. Mini skulle til 6 måneders tjek og have sine to vaccinationer - av av. Det er første gang han er blevet syg med feber og sløj bagefter og det tog et par dage inden de kæmpe knuder og røde mærker i lårerne gik væk. Sundhedsplejersken var meget imponeret over ham (mon hun siger det til alle?). Hun synes det var flot han allerede kunne gå så godt når man holdt ham i hænderne og at han kunne komme så hurtigt frem (han var ret hurtigt på vej ud over kanten på briksen). Derudover fik han jo ros for at være så empatisk, glad, smilende og charmerende og det kan mor jo kun være enig i. Vi fik nogle papirer med hjem omkring mad og hvad de må få. Hernede anbefaler de kylling til når de er 6 måneder og først oksekød og resten af typerne efter 7 måneder, ved ikke om det  er det samme i Danmark. Alt i alt var der jo ikke en finger at sætte på ham, pånær lige at han selvfølgelig sprængte deres grav for størrelse, så den kære sundhedsplejerske måtte måle ham to gange fordi hun var sikker på det ikke kunne passe.

Han er nu:
- 8,6 kg tung
- 74 cm lang

// So now size 74 is packed away and size 80 is now unpacked into the drawers. I'm still waiting for that time everybody talks about when the growth should start to slow down a bit, it doesn't really seems like it is happening. I have forgotten to tell you that we went to the doctors the other day for mini's check-up and vaccinations - auch! this is the first time he has ever had a fever and been feeling bad after the vaccinations. The doctor was very proud and thought mini was doing so well. She was surprised of how well he walked when you hold his hands and how quick he can move. He did however not fit into the graph of the growth down here and she had to meassure him twice to be sure she was correct. He is now: 8,6 kg and 74 cm long. //

3 comments:

 1. Jeg ved ikke specielt meget om babyer, men jeg tror altså også, at det er tidligt, han begynder at træne at stå og gå :) Og hold da op, han er stor!

  ReplyDelete
 2. Det er godt nok også en stor knægt du har dig :D
  Ludvig er lige blevet 10 mdr - han bruger også str 80 og faktisk også noget fra str 74 endnu.

  Jeg tror også din mini er hurtig - Ludvig har siden han var 6 mdr møvet rundt på maven og først da han var 9 mdr fundet fidusen i at kravle rigtigt. Det gik jo så stærkt på maven :)
  Han har dog ikke gået rundt med os før han var 7,5 mdr. Jo han har stået, men ikke gået :D Nu går han tilgengæld vildt langs møbler og med gåvogn foran sig.

  Der sker så meget og det går så stærkt :D

  ReplyDelete
 3. Hvor er han bare blevet stor! Lige før at han kan spise Oliver i en mundfuld! :P Men godt med ros fra sundhedsplejersken!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...