Thursday, July 5, 2012

En vildt hyggelig dag / Such a great day
Vi startede dagen med at sende far afsted på arbejde klokken 11 og små smuttede vi lige ind og fik halvanden times lur mini og jeg. Da vi stod op kørte jeg så sammen med vores to venner op til et hippiemarked der ligger lidt væk, vi gik rundt der en times tid og kiggede på alle de fine ting. Bagefter markedet besluttede vi os for at tage ned på en restaurant som vi havde set på vejen da vi kørte til markedet og hold nu op en god beslutning. Der var SÅ lækkert på den restaurant. Det var god lækker mad til billige penge, en KÆMPE pool, masser af daybeds, solsenge og borde, havudsigt og babybassin også. Vi spiste lidt mad og lagde os derefter hen i en daybed og slappede af og drak cava sangria - mums.

// We started the day by sending daddy off to work and then mini and i went to be for a 1½ hour nap. When we woke up, we drove to a hippie marked a bit away with our friends. We looked around for some time and then decided to go to a restaurant we had seen on the way for lunch and what a good decision, the place was amazin. Nice food for a cheap price, MASSIVE pool, daybeds, sunbeds, tables, seaview and a babypool. We had some food and relaxed in the daybed with cava sangria - Mmmm. //

10 comments:

 1. Lyder som en rigtig dejlig dag.... elsker bare markeder....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det var virkelig også bare en så skøn dag :)

   Delete
 2. Hvor ser det skønt ud skat, det sted må vi besøge når vi kommer til foråret :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja der skal vi helt sikkert hen med begge unger når i kommer til foråret, så må mændene bade rundt med de små mens vi får lidt farve ;)

   Delete
 3. Ej hvor bliver man misundelig på dine "omgivelser" når man ser billeder fra dit liv...

  Du er heldig! (hvordan er du/I egentlig endt i Spanien?)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vi nyder virkelig også at kunne lave så mange ting udenfor mde så mange gode sommerdage.

   Vi har i mange år kommet i Spanien og da vi så mistede vores lille drømmebaby i uge 11 sommeren 2010 besluttede vi os for at nu skulle der altså ske noget nyt og friskt og så flyttede vi til Spanien og 6 måneder efter var jeg gravid igen :)

   Delete
 4. Hold da op, der er vist nogen der nyder livet! Det ser jo alt for lækkert ud! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja jeg nyder sgu de dage hvor man kan komme ud og lave sådanne ting, men resten af ugens dage ligner nok ret meget så mange andre mødre på barsels med oprydning, rengøring, tøjvask, underholdning af baby og hvad der ikke ellers findes af praktiske pligter ;)

   Delete
 5. Det ser da megahyggeligt ud! Er det forresten dig, der har fået mørkt hår?? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det var også så skønt :) Nej det er min norske veninde der bader med mini ;)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...