Sunday, June 10, 2012

Se min fine tand / Look at my new tooth (4,5 måned)

Se lige den lille bitte tand. Det er altså ikke nemt at fange et billede af den, men her ses det lille vidunder der foresager så meget smerte hos min lille stakkels mini. Han har dog haft det meget bedre i dag, det virker som om tand nummer to ikke driller helt så meget i dag, men det er altså lidt underligt at vænne sig til at ens lille skat er blevet så stor og fået tænder. Jeg er spændt på at se hvordan det kommer til at gå med amningen, men mon ikke vi også klarer den.

// Look at that new baby tooth, it's kinda difficult catching a good photo of the tooth when mini is constantly chewing everything in a 1 meter radius. He has been a bit better today with the toothing and being fuzzy, but it is still so wierd getting use to the fact that my baby boys is growing so fast and now has a tooth, I'm excited to see what will happen with the breastfeeding, but I bet we're gonna get through that as well.

2 comments:

  1. Det var da en smart en du har til fingeren, hvad hedder sådan en ? :) her er lillepige også ved at få sin første tand, det går godt nok hurtigt, med de små pus :)

    ReplyDelete
  2. Det er faktisk en sut, som han bare elsker at gumle på. Det hedder en wubbanub sut :) Ja det går alt for stærkt, kan slet ikke forstå tanken om at han snart kravler og går, min lille baby.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...