Tuesday, June 26, 2012

Middag / Dinner party


Om aftenen inden min mor skulle med flyet klokken 02:50 om natten, puttede vi mini til natten og gik så ind til naboen (min rigtig gode veninde) og spiste aftensmad. Der var dækket op til den helst store afskedsmiddag og heldigvis rakte signalet til babyalarmen sagtens ind til hendes bord på terrassen. Vi fik super lækker pasta med frisk laks og masser af chili - mums.

Nu er min mor så rejst hjem og vi har lige haft 24 timers uden gæster og i nat klokken 4 ankom så vores to norske venner, som skal være på besøg de næste 14 dage. I dag har vi været på stranden, hygget og slappet af og mini har fået de FINESTE gaver.

Vi har også været på jagt efter en aircondition. Fy for den lede det er bare varmt for tiden og det resultere i en baby der virkelig sover dårligt til middag med mindre det er sammen med mor hele tiden og en mor og far der koger hver eneste nat så vi ikke kan falde i søvn før ved en 2-tiden om natten og mini vågner 7:30-8, så dejligt - NOT! Men vi kan altså bare ikke finde nogle ordenlige mobile aircon og er lidt tilbageholdende med at skulle smide 700 euros efter at få installeret en aircon i vores soveværelse hvis vi nu pludselig skal flytte og så kan vi ikke tage den med os.  Nu må vi se om vores udlejer måske vil betale halvdelen eller også må jagten gå videre i morgen. Babyalarmen lyder med rød skrift 30 GRADER!!! Det kan bare slet ikke være sundt for mini, men hvad dælen stiller andre op med børn i varmen? Om natten kan der blive 28 grader på hans værelse, men det er ikke ligefrem fordi det er koldt heller. Lille stakkel.

// The night my mom was leaving, we put mini in bed and went in to our neighbor for dinner. She had cooked us spaghetti with fresh salmon. Mmm. The table was so beautiful and the food was perfect. After my mom left we had 24 hours with no guests at all and then last nigth around 4 in the morning our two norwegian friends arrived. Today we have been to the beach, relaxed and mini have recieved some nice presents. We are also looking for an aircon at the moment. It is SOO ectremely hot at the moment. Mini is not sleeping well during the day and mom and dad are not able to sleep until like 2 in the morning and then mini gets up at 7:30-8, Yippie. //

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...