Wednesday, May 9, 2012

Strand dag / A day at the beach
Jeg har i dag været på stranden sammen med min skønne mødregruppe. Vi mødtes ved en 4-tiden for at det ikke skulle være alt for varmt og vejret var simpelthen så slønt. Det er godt nok begyndt at blive varmt for tiden og jeg kan godt se på det hele at jeg ikke kan strække den meget længere med solcremen til mini. Selvom vi jo opholder os i skyggen under parasollen eller i teltet hele tiden er det umuligt at undgå en smule sol når man går fra bilen og den slags. Men for søren en hyggelig dag. Underligt nok var det første gang for os alle tre at være på stranden såden rigtig med babyer. De to anre drenge eeeelskede at få dyppet fusserne i vandet og nød pjaskeriet og jeg tænkte at mini da ikke skulle snydes, men det var vist ikke lige nogen succes. Han er vist ikke helt gammel nok endnu til at forstå helt det med stranden og han synes bare vandet var skide koldt. Måske lidt senere på sommerne han synes det er sjovere.

Han nød dog at kigge på de to andre drenge lege rundt og nød da også at få fusserne i sandet. Men hold da op hvor får man bare sand alle vegne når man sådan hele tiden mosler rundt med 3 unger. Og hvor har man dog meget oppakning, men det må vi nok hellere vænne os til. Det eneste problem er bare at man jo skal bære det hele fordi man ikke kan køre barnevognen ud på stranden, der burde altså findes nogle barnevogne der kunne køres på stranden af en art.

// Today I went to the beach with my lovely group of moms. It was actually the first time for all three of us to really be at the beach with the babies and we had such a good time. The two other boys really enjoyed the water and the sand, but mini is still a bit too small for that, he just thought the water was way too cold when I dipped his tiny feet in the water. //

Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...