Monday, May 14, 2012

Lorte morgen / Shitty morning

Mini har faktisk for en gang skyld sovet ret godt i nat. Han sov jo kun sammenlagt 2,5 times middagslur hele dagen i går, så han var mildest talt RET træt da han skulle sove og i nat har han kun været vågen og fået mad kl 2:30 og klokken 6. Jeg var dog vågen en masse gange fordi jeg jo er vant til at være oppe konstant.


Imorges startede de så med at brokke fortovet nede foran os så det rungede i hele bygningen og sådan har det ellers fortsat hele eftermiddagen, så hverken mini eller jeg har kunnet hvile os. Det endte med at jeg i arrigskab måtte forlade hus og hjem og finde et sted hvor mini kunne få en lur og jeg kunne få lidt fred i knolden fra alt den hamren og banken. I det mindste er det da dejligt vejr, så den nærmeste strand blev midlertidigt tilflugtssted.


// mini actually slept quite alright tonight. He only woke up at 2:30 and 6 to be fed and went straight to sleep afterwards. I however woke up a lot of times, cuz I'm use to being up all night. When we got up workers om the street started breaking up the entire sidewalk on our street forcing us away from home. Luckily the weather was nice and we were able to seek refugee at the closes beach. //


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

 1. Sikke et skønt billede, hvor han ligger og griner på håndklædet :)
  Den er oball mini har, hvilken str. er den?? Har overvejet at A skal have en :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja han nyder virkelig at være på stranden, selvom det godt nogle gange kan blive lidt for meget med alle de indtryk for den lille mand. Jeg ved faktisk ikke hvad størrelse den har, det er en gave, men den er TOTALT yndlings. Vil skyde på den måler omkring 20 cm i diameter ca? :)

   Delete
 2. Det ser godt nok hyggeligt ud :) er helt misundelig på alle de strandture, i får jer :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det er virkelig lækkert at sommeren endelig er kommet. Det er bare med at nyde stranden inden det pludselig er august måned og aaalt for varmt til at være udenfor.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...