Friday, May 18, 2012

Dårligt vejr og klapvogn / Bad weather and pushchair

Det har været ret trist vejr i dag, gråt, overskyet og virkelig lummert. Det ligner det trækker op til regn og håber virkelig det kommer snart så vi kan få klaret luften op.


Vi har slappet af hjemme hele dagen i dag, vi skulle kun lige en kort tur ned og købe lidt mad til kattene 10 minutters gang væk og tænkte at vi lige ville prøve klapvognen til mini og se hvad han synes om den. Han er jo stadig ret lille til den, men om ikke så lang tid vokser han ud af barnevognsdelen og må jo hellere til at vænne sig en smule til klapvognen inden. Vi lagde ryggen næsten helt ned så han mest bare var lidt skeptisk i vognen og vi endte med at tage det øverste af selerne af - ved ikke om man må det? De sad og generede i hans ansigt ret meget og han er jo stadig spændt fast rundt om livet, det er vel i princippet det samme som en barnevognssele? Han synes i hvert fald det var helt okay, så den er vist godkendt til når den tid kommer. Den har en væsentlig større solskygge på, som bliver ret god til sommer og jeg kan godt lide den kan ligges helt fladt ned til hvis han falder i søvn.


// The weather have been really bad today, grey sky and looking like rain. We have been relaxing at home all day and only went out to buy some food for the cats like 10 minutes away. We decided to try the pushchair for mini for the first time to see how he liked it and I think it has been approved. So now we just need to wait for him to be a little bit bigger to use it daily instead of the pram. //


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...