Monday, April 16, 2012

sleep sleep sleepMini bliver langsomt bedre til at sove. Det er meget små skridt, men stadig skridt i den rigtige retning. I dag tog han en lur på 3 timer, til at starte med i mine arme og den sidste time i barnevognen, mens vi var nede og handle. Det lyder måske ikke som noget vildt, men for os er det kæmpe skridt og det er jo med at nyde det går den rigtige vej.

Men når først mini sover, så sover han også.

Published with Blogger-droid v2.0.4

6 comments:

 1. Det er så dejligt når de små pus begynder at sove lidt mere i løbet af dagen. Så kan man også selv nå at hvile sig lidt - eller at nå lidt praktiske ting;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja nu ser jeg bare frem til at han begynder at sove UDENFOR mors arme, så mor måske også kan nå en lille smule :)

   Delete
 2. Uh - jeg kan sagtens følge dig - Olav sover hellere ikke så meget, så her er 3 timers søvn også en STOR ting :) Jeg er forresten snart klar til at dyste med dig ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. lyder fedt med dysten, du siger bare til. Dejligt at høre du er ved at være helt gå-klar igen efter fødslen :)

   Delete
 3. Puha, jeg kan huske hvordan det var med vores nr. 2. Han var elendig til at sove, og jeg håber, at lillebror Karl får det lært fra atarten af. Han er et pragteksemplar indtil videre, så jeg krydser fingre!
  Kh Karen

  ReplyDelete
  Replies
  1. krydser også fingre for at lille Karl får det lært, det er jo nu engang fedest med veludhvilede babyer der sover godt om dagen :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...