Tuesday, March 6, 2012

Sol og sommer
Efter en skøn nats søvn og sol fra en skyfri himmel er energien en helt anden. Vi har her til eftermiddag været nede og få tilmeldt mini hos læge og fået tid til første lægeundersøgelse (det er nok også på tide). Fordi første lægebesøg hernede åbenbart er et længere tjek var der lang ventetid på ledige tider. Vi har derfor først fået tid d 21. Marts hvor mini er 2 måneder. Min veninde hernede siger deres dreng fik den første vaccination da han var en måned og den næste som 3 måneder, så vi er pludselig lidt bagud, men sådan er det jo bare. Han trives, tar fint på og er generelt en glad baby (med undtagelse af dage som i går selvfølgelig).
Vi gik langs vandet hjem fra lægehuset og nød solen. Da vi kom hjem lavede jeg lidt mad, som blev indtaget i solsengen på terrassen, mens mini hyggede sig i skyggen. Der gik dog ikke lang tid før han faldt i søvn. Han sover simpelthen så dejligt ude i den friske luft.
Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

 1. Nå ja, os herhjemme i frostkolde Danmark er slet ikke misundelig ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja jeg må indrømme at jeg ikke savner temperaturerne i Danmark :)

   Delete
 2. Sikke en fantastisk lille smuk dreng I har fået jer! Han er godt nok en charmør ;)

  Fantastisk vejr iøvrigt!
  Må jeg spørge hvad grunden egentlig er til, at I bor i Spanien? :)

  Kh Mie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja han er en rigtig lille ballademager msf spilopper i øjnene:)

   Vi har længe snakket om at flytte til udlandet og har før boet i Spanien i 6 måneder af gangen. Da vi så i 2010 mistede vores lille baby lige inden nakkefoldsscanningen efter mange fertilitets behandlinger besluttede vi at der skulle ske noget. Vi havde brug for noget positivt i vores liv og det gik op for os at flyttede vi ikke inden vi fik børn kom vi måske ikke afsted. Så i løbet af 4 måneder var beslutningen taget, huset i Danmark sagt op, bilen solgt og ny lejekontrakt på vores lejlighed i Spanien underskrevet. Det gik super hurtigt og er den bedste beslutning vi har taget.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...