Saturday, March 24, 2012

Loppemarked og koncertEfter morgenmaden kørte vi en tur ud til det ugentlige loppemarked 20 minutter fra hvor vi bor. Det er et ret stort loppemarked, som afholdes hver lørdag og hvor rigtig mange af de lokale kommer. Det er super hyggeligt at gå rundt derude og kigge og man kan virkelig finde nogle gode tilbud. Vi elsker jo at finde sjove vintage ting og ting som man ikke støder på andre steder. I dag stod rovet på lidt ting til manden, vi fik blandt andet en cowboy skjorter til kun 2 euros!!! det er jo helt vilde priser. Der kan alle vist lige følge med. Derudover fandt vi et super sødt jogging sæt til mini med en virkelig fed vest til i mørkeblåt, sættet var helt nyt i en af de slags butik-stande der også er derude og til en virkelig god pris. Jeg skal nok få taget lidt billeder af mini i sættet i morgen. Mini var helt vildt med at kigge rundt på det hele og til sidst kom han en tur i bæreselen med ansigtet ud af - ved faktisk ikke om de må sidde sådan på nuværende tidspunkt?! eller om det overhoved er rigtigt vi har placeret ham, men han nød at kunne se ud og være med. Selvom han formåede at tabe sin sok hele 3 gange. Heldigvis for søde mennesker der 3 gange råbte efter os at han havde tabt en sok.

Vi kom lige hurtigt hjem fra loppemarked, fik lidt mad, en times afslapning i solen på terrassen og så mødtes vi med et par kammerater og tog ned til en udendørs koncert der var i byen. De afholder en masse forskellige ting i området og det er virkelig hyggeligt at deltage i. Det koster ikke noget, men er noget som byen arrangere. De er startet på at de hver lørdag nu og indtil maj har udendørs koncerter 15 minutters gang fra hvor vi bor. De spiller meget forskelligt rock musik og i dag spillede de numre som great balls of fire. Både manden og jeg er jo totalt vilde med gamle rock sange og elsker virkelig de der klassikere som man kan synge med på. Der er altså bare noget helt specielt over 50'er rock der virkelig er fedt.

Vi var dernede i en 2 timers tid, selvom bandet spillede i 2 timer mere, besluttede vi altså at tage hjem. Det havde været en virkelig lang dag for mini, hvor der var sket rigtig mange ting og rigtig mange indtryk. Og hold da op hvor er jeg glad for vi tog hjem, for det var liiiige i overkanten for mini. Han var simpelthen så overtræt da vi kom hjem og fuldstændig overstimuleret, så han græd og græd og græd. Vi fik ham beroliget med et bad, som vi er begyndt at gøre til en del af det daglige putteritual. Det virkede også okay da han var i bad, men da han kom op var han stadig rigtig ked af det. Jeg prøvede at få ham til at spise lidt for at falde i søvn, men han var helt umulig og slet ikke tålmodig til at vente på mælken løb til. Til sidst endte vi med at lave en flaske som han troligt lappede i sig. Jeg satser ikke på det går ud over amningen at han nu har fået en enkelt flaske, tror måske jeg malker ud inde jeg smutter i seng så jeg er sikker på det ikke ødelægger noget. Efter en halv times putteri og vuggen faldt han endelig til ro og nu må vi se hvor længe han sover inden næste spisning, han er vist ret udmattet. En lang hård dag for lille mini, men en skøn hyggelig dag for familien.

2 comments:

  1. Åh jeg eeeelsker loppemarkeder, det må være skønt at have et stort et tæt på!

    ReplyDelete
  2. Det er også super hyggeligt :) elsker at gå rundt og kigge på alle de sjove ting

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...