Friday, January 27, 2012

Pas og sunhedsplejerske (5 dage)

I dag har vi været en tur på kommunen fra morgenstunden af, for at få bestilt pas til Marcelius. Vi fik i går taget pasfoto til ham, eller det vil sige vi tog det selv. Selvom han jo kun er 5 dage gammel skal han have sit eget pas nu og med pasfoto taget direkte forfra, hvid baggrund, åbne øjne og lukket mund. Det er altså ikke verdens letteste opgave kan jeg fortælle, men det lykkedes heldigvis. Så nu er der styr på pas og vi er klar til snart at komme hjem med vores lille nye familie.

Vi har også haft besøg af sundhedsplejersken for første gang i dag. Det er gået utrolig hurtigt med at hun kom og det var dejligt at møde hende. Hun synes jo selvfølgelig at Marcelius var virkelig sød og dejlig. Hun tjekkede om han måske havde en smule gulsot, men det mente hun ikke. Alting ved ham var helt perfekt og vi fik svar på en masse af de spørgsmål vi er stødt på her indenfor de første par dage.

Han vejer nu 3900 gram, så han har allerede taget på i forhold til hans fødselsvægt på 3810 og han er stadig 55 cm lang. Det er ihvertfald helt sikkert ikke appetit og spiselyst den lille mand mangler.Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...