Wednesday, January 18, 2012

Ingen fødsel (40+6)

Ja det bliver en super kort update, skal nok se om jeg ikke kan skrive lidt mere senere. Var ved jordemoder i går og alting så fint ud, fik løsnet hinder som planlagt, men det har åbenbart ikke gjort nogen forskel.

Må nu vente på igangsættelse lør/søn hvor de kan tage vandet forhåbentlig. Endnu mere ventetid - skønt.
Published with Blogger-droid v2.0.3

5 comments:

 1. Hej, undskyld jeg forstyrrer. Vil bare sende dig en tanke, mens du ligger der i din seng med te/kaffe og prøver at få tiden til at gå. Rigtig, rigtig fin blog, du har fået. Jeg har selv forsøgt med en men kan ikke rigtig få det til at fungere med billeder, som du kan ude i siden...
  Det er spændende at følge en kvinde og hendes graviditet i Spanien. Hvordan er det at være gravid i ES? :)
  Mange hilsner fra Pia

  ReplyDelete
 2. Mange gange held og lykke med fødslen!

  Og nyd så den allerførste tid med din mini i fulde drag. Det er virkelig en helt speciel tid, som aldrig aldrig aldrig kommer igen. Stir på dit lille mirakel i timevis og indsnus alle hans dufte. Dét er nemlig helt fantastisk!!

  Tine

  ReplyDelete
 3. Spændende om han kommer ud i denne uge:-) Gjorde det ondt at få løsnet hinder?
  Knus Emma.
  BABYBITE.WORDPRESS.COM

  ReplyDelete
 4. Pipsemor: du forstyrre skam aldrig, nyder hver eneste kommentar herinde :) du må endelig sende mig en mail hvis du mangler hjælp til at få billeder ud i siden, så skal jeg nok guide dig så godt jeg kan. Lige pt er vi i Danmark for at kunne der fødslen med familien herhjemme, men heldigvis er der ikke længe til vi vender hjem til Spanien.

  Tine: tusind tak :) jeg lover jeg vil nyde ham når han kommer ud, vi skal bare være hjemme med guldklumpen og putte i sengen, nyde ham og se hvert eneste udvikling. Hvor jeg dog glæder mig :)

  Babybite: jeg håber i hvert fald han kommer senest mandag, med mindre de har virkelig travlt på dødsgangen. Det gjorde ikke ondt med hindeløsning overhoved. Det er sjældent det er behageligt med en gynækologisk undersøgelse, men det var ikke mere ubehageligt end definition altid er :)

  ReplyDelete
 5. Håber for dig det snart sker og at du får en skøn fødsel. Augusta vejede jo 4325 og det var min mest fantastiske fødsel :)
  Pøj pøj :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...