Friday, January 27, 2012

Flytning og flybilletter (6 dage)

Vi har i dag flyttet en masse møbler og ting rundt med hjælp fra svigerfamilien og min far. Vi skulle nemlig flytte fra hovedhuset til gæstehuset her de næste uger, fordi de nye ejere af huset gerne ville i gang med noget arbejde på hovedhuset. Vi fik i samme omgang pakket lidt af lillemandens ting ned og fik sorteret i en masse ting. Hold da helt op hvor har vi mange ting.

Vi har også i dag fået bestilt flybillet. Det er simpelthen så vildt at vi snart skal se. D 7. Den flyver vi mod vores hjem og mod sydens sol. Vi fik dem booket med ekstra comfort option der betyder vi må have 40 kg med hver og får lidt større sæder. Til babybillet hører der gratis indtjekning af barnevogn med. Men for søren vi har mange ting der skal med. Vi har købt en airshells kasse som skulle beskytte barnevognen under transporten. Vi har købt den i tvillinge størrelse så vi også kan have autostolen deri. Det bliver et yndigt syn når vi kommer slæbende med 4 store kufferter, en KÆMPE airshells kasse til barnevogn, en baby, pusletaske og håndbagage. Tror faktisk ikke rigtig vi kan have alting på 2 baggagevogne. Godt min far har trailer til at kunne køre os i lufthavnen med.

Og så skal i da ikke snydes for et lille billede af drengen.

Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

  1. Ihh hvor er han bare kær!!! Bliver helt skruk!! :-/

    ReplyDelete
  2. Årh, hvor er han bare fin! Tillykke med ham.
    Jeg har fulgt med længe, men har stadigvæk ikke lige fanget en ting, så håber det er ok at jeg spørger. Men hvorfor valgte du/i at komme til Danmark og føde? :)

    - H

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...