Tuesday, January 31, 2012

En lang dag

Lillemanden vågnede imorges ved en 8-tiden og var ret pylret. Han blev ammet som han plejer om morgenen og havde troet jeg kunne ligge ham et par timer længere, men sådan skulle det ikke være. Han vågnede op og var vildt pylret og sådan har det ellers været resten af dagen. Han har spist fint og fået hvilet lidt mellem amningerne, men ellers er han vågnet og været helt utrøstelig. Han fik også lige i dag præsteret at skide op af hele ryggen og under bleskiftet fik han også lige tisset ret op i luften og op af ham selv. Så det måtte ende ud i et bad.

Efter rigtig mange timer med en ked ulykkelig baby gav vi ham lidt sukkervand for at dulme det hele lidt. Inden da havde vi massere hans mave, ligget med ham på brystet, hvor han kom af med 3 børser og lidt luft i maven. Det er formentlig en kombination af det hele der nu endelig har fået ro over lillemanden. Nu ligger han imellem os i sengen og blunder, så må vi se hvor længe det varer ved.

Mors lille stakkel. Hvor er det dog hjerteskærende at se sin lille guldklump græde så inderligt uden at kunne gøre noget. Det eneste der har kunne trøste i dag har været at ligge i fars arme og putte.

Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

 1. Først, hvor er han sød og dejlig :) MUMS.

  Andet, sådanne dage har Augusta i ny og næ (i sit lange tre ugers liv) ;) Ca. hver 4-5 dag har hun en off dag, der dog mest kommer til udtryk om aftenen. Oplevede det også med de to andre, så mon ikke jeres lille mand er glad igen i morgen ? :) Det håber vi :) Sådanne dage er i hvert fald meget almindelige, men hårde ;)

  ReplyDelete
 2. Ja det er hjerteskærende og desværre ikke et enestående tilfælde. Man vil bare gøre alt for at de små stakler får det godt igen. Håber han har det bedre idag?
  MVH Tina/www.frkschmetterling.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Hej og endnu engang tillykke til jer begge to. Hvor har du evigt ret i det der med at det er hjerteskærende når de græder. Men det virker som om I klare det rigtig godt, så det skal nok gå altsammen. Tanker fra Pips - 2. gangs gravid

  ReplyDelete
 4. Han har heldigvis været lidt mere rolig i dag, men stadig meget pyntet og forældresyg. Mon ikke han også bliver lidt stresset af alle de ting der sker i vores liv for tiden. Håber vi alle tre får en bedre nattesøvn i nat.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...