Thursday, September 29, 2011

Barnevogn (24+6)

Vi var igår nede for at finde en vugge til lille mini. Planen var jo faktisk at vi skulle tage bilen hjem til Danmark her midt oktober, men vi har fundet ud af det på ingen måde kan betale sig og manden har et par ting i Spanien han er nødt til at afslutte inden han kan tage hjem, så jeg starter med at rejse hjem alene og få styr på alting med at komme ind i det danske system igen og alt det og så kommer han hjem senere.

Nå, men planen var at vi skulle have en vugge med fr Danmark i bilen, men det er jo lidt mere besværligt nu når vi ikke er bilen med hjem så vi var nede og kigge efter vugge. Der var dog ikke rigtig noget der faldt i vores smag, så måske vi køber en i DK og sender den med flyet hjem som odd size luggage, så længe det er en der kan skilles ad.

Nede i butikken fik vi lige luret på den nye Chicco I-Move kombivogn og den var godt nok lækker og flot med både barnevognsdel, klapvogn og bilsæde i samme pakke. Virkelig lækker materiale og med overdel der kunne drejes 360 grader bare ved en enkelt pedal og så kunne hele den øverste del ellers dreje rundt. Vi var ret begejstrede for den i butikken, men da vi kom hjem og kigget en del på youtube med Emmaljunga Nitro City vognen og denne så endte vi med faktisk bedst at kunne lide Emmaljunga's. Jeg glæder mig helt vildt meget til at komme hjem og prøve Nitro City vognen i butikkerne og se om den lever op til det som jeg håber den er.

Dette er Chicco I-Move i butikken:

Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...